Op mijn initiatief hebben Valkenhorst Internet en ik de handen in elkaar geslagen. Sinds mei 2011 zijn wij bezig om social media op de agenda te zetten bij ruim 35 Van der Valk Hotels. Met als doel om al deze hotels zelfstandig actief op sociale media te krijgen.

Valkenhorst Internet is de faciliterende organisatie op het gebied van internet en innovatie, voor de Valk Exclusief Hotel Groep van Van der Valk. Zo is Valkenhorst Internet verantwoordelijk voor de websites, boekingsengine, mail-marketing en ook social media.

Binnen het Van der Valk concern opereert elk hotel zelfstandig. Elk hotel bepaalt zelf haar marketing en communicatie strategieën en middelen. Hierdoor is het complex om alle hotels mee te krijgen bij het integreren van social media. Ondertussen zijn alle Valk Exclusief Hotels op de hoogte van de mogelijkheden van social media en doen hier in meer of mindere mate iets mee.

Momenteel bekleed ik een faciliterende en adviesgevende rol. Ik beantwoord niet alleen vragen van hotels, maar ik help ze ook met het bedenken van creatieve acties en lever handvatten en richtlijnen waarmee ze uit de voeten kunnen. Verder ben ik verantwoordelijk voor de overkoepelende accounts en ontwikkel ook daar campagnes voor.

Er valt nog veel te verbeteren als het gaat om de social media aanwezigheid van de Valk Exclusief Hotels. Daarom werken Valkenhorst Internet en ik tot op de dag van vandaag samen om alle hotels met de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Een interessante uitdaging!

Wilt u weten wat ik voor uw organisatie kan betekenen? Maak nu een vrijblijvende afspraak.