Social Media Diensten

Om u een beter beeld te geven over de dienstverlening die ik kan leveren, heb ik hieronder een aantal diensten opgesomd. Wilt u meer informatie, schroom niet om vrijblijvend een afspraak te maken. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.

Strategie

In samenwerking met u en uw medewerkers ontwikkel ik een social media strategie die naadloos aansluit op uw online doelstellingen en de wensen van uw doelgroep. Om social media positief bij te laten dragen aan de online merkbeleving van uw bedrijf of merk.

Beheer

Geen tijd, kennis en/of zin om zelf aan de slag te gaan met social media? Ik neem dit graag van u over. Ik zorg ervoor dat al uw kanalen up-to-date blijven. Daarnaast plaats ik content en start discussies die voor u relevant zijn. Uiteraard wordt hierbij gestuurd op resultaat. Op regelmatige basis wordt gerapporteerd, waardoor voor u helder wordt wat de behaalde resultaten zijn. Op deze manier wordt uw social media aanwezigheid gewaarborgd, terwijl u kunt doen waar u goed in bent.

Marketing

Wilt u een social media actie doen voor een product of dienst? Ik help u graag met het opzetten van een social media marketing campagne. Deze zal naadloos aansluiten met uw doelstellingen en budget. Denk hierbij aan naamsbekendheid, branding, awareness en merkpenetratie. Van het creatieve proces, tot het uitwerken en uitvoeren; bij mij bent u aan het juiste adres.

Webcare

Klanten delen ervaringen, behoeften maar ook klachten en negatieve ervaringen binnen social media. Deze berichten kunnen zich snel verspreiden en hebben een groot bereik. Het is daarom belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn. Om u daarmee te helpen kan ik een webcare strategie en processen opstellen. Daarnaast kan ik u voorzien van de juiste tools, een webcare-team vormen en opleiden. Als u webcare niet zelf wilt doen, is het mogelijk dat ik de eerstelijns klantenservice volledig voor u uit handen neem.

Wilt u meer informatie over de diensten van Whale Communication? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.