Resultaat gericht

U zet social media in om een of meerdere doelen te bereiken. Wat uw doelen ook zijn, deze zullen de basis vormen van mijn dienstverlening. Bij alle aspecten zullen uw doelstellingen de uitgangspunten zijn. Dit is een belangrijke stap binnen social media. Zonder doel komen we nergens.

Start from scratch

Voor elke nieuwe opdrachtgever geldt dat ik bij de basis begin. Dit houdt in dat we een intake traject ingaan waarbij een aantal zaken naar voren komen die belangrijk zijn bij het bepalen van hoe ver een bedrijf is met social media. Afhankelijk van de uitkomst van dit traject, zal worden beoordeeld hoe we verder kunnen. Zo start ik met elke klant op een eigen niveau. Een aantal aspecten van het intake traject zijn:

 1. Inventarisatie
  • Huidige werkzaamheden
  • Actieve platformen
  • Uitvoerend personeel
  • doelgroepen
 2. Procesanalyse
 3. Bedrijfsstructuur
 4. Bedrijfsdoelstellingen
 5. KPI mogelijkheden
 6. Marketing-/communicatieplan
 7. Tooling

Samen staan we sterker

Mijn idee van zaken doen is dat je elkaar dient te versterken. Ik hecht veel waarde aan een goede band en samenwerking met mijn opdrachtgevers. Ik denk dat als je samenwerkt dat je dan sneller en meer kunt bereiken, dan wanneer je dit niet doet. Daarom heb ik veel contact met opdrachtgevers en ben ik met regelmaat op locatie te vinden. Werken in teamverband en samen met andere deskundigen vind ik alleen maar leuk. Hiermee versterk je elkaar, wordt kennis gedeeld en sneller resultaat behaald.

Hands-On

Om concepten en strategieën echt tot een succes te maken, prefereer ik een hands-on aanpak. Dit betekent dat ik niet alleen iets bedenk en op papier zet, maar dat ik het ook daadwerkelijk test en eventueel zelf uitvoer. Binnen de huidige markt zie je veel projecten de mist in gaan, wegens een gebrek aan praktische kennis. De plannen zijn uitstekend maar niemand weet hoe, of kan het uitvoeren. Ik geloof daar niet in. Ik kan pas iets adviseren als ik zeker weet dat het ook werkt. Hoe kan dat beter aangetoond worden, dan door het te doen.